Amsterdamse avond

Amsterdamse avond met Joki

Na een heerlijke boottocht door de Amsterdamse grachten staan zij op de kade al op jullie te wachten:

Joki en Gerry, een rasjordanees echtpaar. Al jaren gescheiden, maar nog altijd eigenaren van een toplocatie in de Jordaan. Tijdens een korte wandeling wordt al snel duidelijk dat Joki sommige van de gasten wel erg goed kent en met haar onvervalste Jordanese tongval maakt zij de ene grap na de andere. De ontvangst door Ineke en Mike, de beste vrienden van Joki en Gerry is rechtuit WARM te noemen. Gerry hangt zijn accordeon om en speelt Amsterdamse meezingers. Joki wijst toilet en garderobe, Ineke maakt een praatje met iedereen en Mike is druk in de keuken en het ruikt HEERLIJK!

Amsterdamse avond met JokiVoor tussen en na een heerlijk 3 gangendiner of naar wens een uitgebreid buffet laten Joki en Gerry horen en zien dat zij een gouden combinatie zijn en welk effect dit op de gasten heeft. Tussen de twee klikt het ronduit perfect (ahum). Hun enthousiasme doorspekt met muzikaliteit, talent en het vermogen het een ieder naar de zin te maken, uitgebreide repertoire, doorleefde aangename stemgeluid te samen met rake grappen lonkt open en bloot naar de lach en de gunst van het publiek. Ze hebben alles in huis.

Na het dessert is Joki niet meer te stoppen en vraagt jullie mening: Lieve mensuh, welk lied zal ik zingen bij de Voice of Holland? Wie zal ik na doen, want JA! Ik kom op de televisie!” Vol overgave vertolkt zij de liedjes van Willeke Albert, Tante Leen, Jenny Arean of misschien Anouk. “Of zal ik toch een internationale hit doen?” ABBA, Cher, Lady Gaga, Amy Whinehouse, Meatloaf? (in haar eentjuh?). Haar Repertoir is eindeloos en iedereen gaat de dansvloer op! Gerry vindt alles prachtig!

Gerry speelt pas 2 maanden op zijn keyboard, maar man oh man wat heeft die man een talent. Zijn Hazes, Tom Jones, 70ties, 80ties en 90ties hits brengen de voetjes van de vloer. Samen met Joki presenteert hij een Jordaneze quiz met hilarische vragen en hoofdprijs. Vier van jullie gasten staan in de hoofdrol!

Alles mag en alles kan tijdens deze interactieve avond …zolang de lepel in de brijpot staat. Hatsjee! Het meestgeboekte Avondvullende Programma van dit moment!

Prijs op aanvraag.

Bel: 06 421 21 697 – Mail: INFO@JOKI.NL