Lachworkshop

Lachworkshop in Amsterdam

Toon Hermans: “Een dag zonder lach is een verloren dag”

Laat je stress en spanningen verdwijnen. Hef die blokkades op en geef je immuunsysteem een oppepper. Maak overvloedig dat heerlijke gelukstofje aan en word BLIJ. Tot nu toe riepen al haar gasten: “Het werkt en ingewikkeld is het al helemaal niet.”

Lachgoeroe Joki neemt je mee in haar vermakelijk en begrijpelijk verhaal over de oorspronkelijk uit India overgewaaide lachtherapie. Nee, we gaan niet op de grond liggen en het kind in onszelf zoeken, ben je gek. Gewoon lekker lachen tijdens deze workshop vol met haar welbekende Amsterdamse humor. Lachen vanuit je pretgebied, zomaar om niets, gewoon lachen, gieren en dubbelgevouwen van de pret.

Lachworkshop in AmsterdamIn een uur tijd ontdek je je eigen zonnetje, je eigen openhaardje, schater je het uit en verlaat je met minimaal een brede glimlach de unieke locatie met uitzicht over Amsterdam.

Politici, bekende zangers en zangeressen en tv persoonlijkheden zijn je al voor geweest en praten er nu nog over: Prinses Marilene, Emily Bremers, Wesley en Yolanthe met een stel profvoetballers uit Milaan, Wouter Bos en zijn politici, Edsilia, Belle en Laura.

Prijs: € 15,00 per persoon met een minimum van € 150,00 (excl. 9% BTW) ter plekke te voldoen.
Afname van 1 consumptie p.p. is verplicht.

Klik hier voor een impressie (YouTube)

Bel: 06 421 21 697 – Mail: INFO@JOKI.NL