Smartlappenworkshop

Smartlappenworkshop

Jouw zangpedagoge met knipoog, Joki, geeft zangles zonder aan de hoge “C” te denken. Een valse noot heeft tenslotte ook zijn charmes. Tijdens deze smartlappenworkshop, die plaats vindt in een Jordanese kroeg, zaaltje of op je eigen locatie, leert zij jouw gasten/ collega’s/ vrienden/ familie zingen van achter de oranje chakra vandaan. Met o.a. de oefening: “Zeven kleine puffies naar buiten, dikke navel!” leert zij een ieder zingen vanuit het pretgebied.

Haar hilarische warming up, waarbij ook de “Amsterdamse snik” niet wordt vergeten, zorgt ervoor dat een ieder durft te zingen en daar ook plezier aan beleeft. Vervolgens ga je in een uur tijd 93 (dit is een grapje natuurlijk) smartlappen instuderen samen met een topaccordeonist en een zangbundel. Zij nemen je mee naar de wereld die smartlappen heet. Als klap op de vuurpijl kunt u van dit alles een CD op laten nemen.

Dit is het TOPUITJE van 2015! Een echte aanrader!

Ook is het mogelijk, als het budget niet toereikend is voor Joki en de accordeonist, deze workshop alleen met Joki te boeken. Zij werkt dan met orkestbanden. Helaas is een CD opname dan niet mogelijk.

Prijs op aanvraag!

 

Bel: 06 421 21 697 – Mail: INFO@JOKI.NL