Joki bij All Together Now

“All Together Now is terug” Het leukste muziekprogramma van de Nederlandse Televisie met een 100 koppige jury á lá de Muppetshow. Alle honderd geven zij hun ongezouten mening op en over de kandidaten. Gaan ze wel of niet drukken, staan en heerlijk mee zingen? Wat een avontuur om 1 van die 100 Muppets te zijn.

Ik heb werkelijk 1 van de leukste weken van mijn “oudere” leventje meegemaakt! Wat een happening, wat een organisatie, wat een toffe mensen en crew, wat een lekker eten en wat een lekkere cocktailtjes (eerst zonder en op de afscheidsavond heerlijk met alcohol). Een droom die uitkwam gewoon!! Hoe is dat zo gekomen?

Tijdens mijn vele ochtend livevlogs kwam Mike Starink op een gegeven moment steeds vaker “meekijken”. Huh? Affijn ik sta “openbaar” dus waarom niet … Op een gegeven moment belde hij me en vroeg me wat ik ervan zou vinden in the Wall te zitten? Hij kende me niet alleen vanuit mijn lila wagentje maar ook van “Naakt” in het Betty Asfalt Complex via Paul Haenen en voor ik het wist zat ik op kantoor bij EndemolShine Nederland. Ik kreeg een vette Ja! van Celeste Verstraete.

Mijn avontuur was begonnen en HOE! Ik heb genoten van elke minuut, elk medejurylid, elk bordje eten, elk crewlid (vooral Chantal, die onze bloessies streek) elke oproep NU te komen etc. etc. Kortom MIJN WERELD … 9 zaterdagavonden op de buis met mijn snoet en grappen. Een walhalla waar ik de rest van mijn leven in zou kunnen vertoeven … Kan iemand even in mijn arm knijpen?