Een klein ideetje, dat uitgegroeid is naar een waanzinnig leuk project. Op 1 april 2018 is Joki begonnen met de Canta KaraJoki “Leef, voor je het vergeet!” Show.

Zij verloor haar moeder aan Meneer Alzheimer. Haar vader heeft het en zelfs haar oudste kater is overleden aan deze mens -en dieronterende ziekte. Waarschijnlijk krijgt ze het zelf ook en daar kan zij om gaan zitten treuren, maar ze merkte al gauw dat de beste rouwverwerking is: IETS DOEN!

Vanaf de eerste “uitzending” van de CantaKaraJoki Show (inmiddels bekend van Hart van Nederland, Radio 538, De Telegraaf en het AD en AT5 en RTVNH) is het genieten van samen zingen, leuke gesprekken, een hoop gein en dat tot de dag van vandaag! Vanaf € 13,00 per liedje rijdt zij met je door de straten van Amsterdam.

Via Social Media, waaronder Facebook, Instagram en het Speciale Youtube Kanaal Canta KaraJoki worden de filmpjes uitgezonden. Belangrijk dat je het vol overtuiging doet, zelfs een beetje over the top en i.i.g. met een breeje smile op je snoet. Het is absoluut een FEELGOOD programma!

Wil je je bedrijf of iets anders promoten is dat GEWELDIG natuurlijk, maar dan gelden er andere prijzen. In een jaar tijd reed zij € 18.000,00 bij elkaar en afgelopen jaar heeft ze dat geld omgezet in haar nu al welbekende “Herinner mij” Feesten voor de ouderen en hun mantelzorgers. Neem eens een kijkje op de faceboekpagina of website van Stichting Leef, voor je het vergeet!